Visst älskar vi att fiska – men det finns mycket mer att göra.

På Paradis Fiskecamp finns det flera olika aktiviteter än bara fiske, aktiviteter som gör både konferens och privata möten lite trevligare. 

(Text afton i Paradis finns)


.jpg

Kräftfiske

Under perioden 1 augusti t.o.m. 30 september arrangerar vi kräftfiske. Detta är vår mest uppskattade aktivitet för såväl konferensgrupper, kick-offer och privata tillställningar.Vi firar denna svenska tradition med att ro ut på sjön och lägga i burar. Efter detta kan aktiviteter ordnas, eller varför inte bada bastu med ett dopp i sjön? När mörkret börjar lägga vittjas burarna för att sedan äta en god bit mat och frossa i kräftor.


2013-08-31 08.35.30.jpg

Fiske

Ta dig ut på en fisketur på sjön Södra Wixen. Här finns det bland annat gädda, abborre och vitfiskar. Vi tillhandahåller allt ni behöver för en härlig dag på sjön.
Du kan köpa ditt fiskekort direkt på plats hos oss eller via iFiske.


tumblr_mqvsd7ij1c1rkz363o1_1280.jpg

5-kamp

Utmana varandra i vår femkamp bestående av yxkastning, pilbågeskytte, blåsrör, boule och luftpistolsskytte. Vi har fler grenar att välja bland.


2013-08-31 19.54.53.jpg

Lerduveskytte

En av våra populära utmaningar är lerduveskyttet där pricksäkerheten sätts på prov. Utmana varandra eller dela upp er i lag för en spännande tävling.


Fler aktiviteter och utflyktsmål