Kräftfiskeafton i Paradis

Gillar du en av vår allra mest svenska
tradition – att fiska och äta kräftor?
Då ska ni komma till oss i Paradis.

Vill du ge dig, dina medarbetare eller kunder en upplevelse som de kommer att minnas – då ska ni komma till oss i Paradis och fiska kräftor.

Vi välkomnar er med fika på bryggan och berättar kort om trakten, sjön, kräftan och hur vi fiskar den. Därefter tar vi oss ut på sjön och lägger i burarna.

Medan kräftorna kryper in i våra burar, är det dags för femkamp och ett svalkande dopp i sjön. När solen börjar gå ner tänder vi grillen och äter en god bit mat intill sjön. Då mörkret lagt sig är det dags att vittja burarna och se vem som har placerat sina burar bäst och fått den finaste fångsten. Vi lägger samtidigt tillbaks burarna i sjön med nytt bete.

jpg

Kvällen avslutas såklart med det bästa – Paradiskräftor. Vi frossar i och avnjuter dessa läckerheter med våra klassiska tillbehör.

Tidigt på morgonen efter ger vi oss åter ut på sjön för att vittja. Efter sortering av fångsten äter vi frukost och sammanfattar gårkvällen och nattens övningar.

 

Säsongen börjar första augusti och varar fram till den sista september. Detta är vår absoluta högsäsong och populäraste period på fiskecampen, så var ute i god tid eftersom vi ofta har fullt under denna perioden.