Välkomna till Paradis Fiskecamp

 

Mitt på småländska höglandet, alldeles intill sjökanten av Södra Wixen, ligger Paradis Fiskecamp. Här får du en skön och vacker naturupplevelse – oavsett om du är här för att fiska, äta våra omtalade kräftor eller ha en konferens med dina kollegor.

Paradis Fiskecamp är en liten konferensanläggning med en fin blandning av små mysiga övernattningsstugor och lite större stugor med alla praktikaliteter för bra möten.

Vi startade och driver anläggningen utifrån ett genuint intresse för fiske och skog. I Södra Wixen fiskar vi främst gädda och abborre, men det är kräftorna som alltid är årets höjdpunkt. Till en början så fiskade och kokade vi kräftor för eget bruk – men snart var det fler och fler som ville komma och smaka våra kräftor. Vi kokar på traditionell sätt – nästan, vårt recept är hemligt, med den perfekta balansen mellan sälta och krondill.

Vi tar emot både stora och små sällskap och ni har alltid hela fiskecampen för er själva. Vid övernattning är anläggningen optimal för sällskap från 10–16 personer, och för dagskonferenser kan vi ta emot runt 40 personer.

 

 
 

Vi är stolta över att vi vunnit Årets Turistpris 2015 i Eksjö,
att vi blev
Årets Landsbygdsföretag 2011 och
att vi blev nominerade till Jönköpings Läns Turismföretag 2012